Ship to United Kingdom , USD

Customer Reviews

4.96 out of 5
Write a Review
  • All Reviews (149)
  • Image (23)
  • Video (0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sort by:
Top Review
  • Top Review
  • Most Helpful
  • Most Recent
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2019-11-18 15:56:28

    ürün gayet kaliteli,çok güzel makine, ürünün iki hazneli olması güzel, süpürme için ayrı paspas için ayrı hazneleri var. tek sıkıntısı mi home Çin ana bilgisayarların da var.Aldığınızda bölgeyi Çin yaparsanız iyi olur ürün orada bulunuyor. Türkiye serverlarında ürün olmadığı için bağlantı kursanızda cihaz görünmüyor. Türkiye serverlarına da eklenmesini dört gözle bekliyorum çünkü Türkiye ana bilgisayarları yoğun değil daha hızlı cevap alınıyor.

    Comments (9)
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2019-12-15 10:57:35

    ürün çok güzel 2 haftadır kullanıyorum, 15 günde elime ulaştı. mobilden üye olunca %10 indirimle beraber uyguna geldi. kargo vergi dahil aldım. araştırmalarıma göre bu siteden alışverişte, vergisini ödeyip faturayı onlara gönderince bana ödediğim vergiyi bana geri ödeyeceklerdi ama onlar bana hiç vergi ödetmeden gönderdiler. kargocu direk teslim etti çok şaşırdım burdan ilk alışverişimdi hep böylemi açıkçası bilmiyorum. ben riske girerek alışveriş yaptım.

    Comments (8)
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2020-02-20 02:23:09

    yaklaşık 2 ay sonra geldi ama ürün çok güzel süpürüyor dip bucak he varsa bırakmıyor hiç bir şey ayrıca ürün direk amerikan priz geliyor şarj adaptörü ama onu küçük dönüştürücü bir aparat ile hayyedebilirsiniz, ekte gönderdiğim şekilde ayrıca evi önündeki kamera ve tepesindeki lazer ile haritalama yapıyor kullanımı kolay basit uygulaması türkçe zaten ama cihaz konuşma sesi çince onunda ilerleyen zamanlarda güncellemeyle değişeceğini düşünüyorum. Cihaz

    Comments (2)
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2020-01-25 14:11:13

    Çok başarılı bir ürün süpürge ve mop bir arada bi sıkıntı yaşamadım gümrük vergisi ödemedim

    Comments (2)
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2020-02-17 13:43:15

    ürün 23 günde felan ulaştı çok aşırı iyi bişi alırken araştırmıştım zaten vergi dahil alın teslimatta para ödenedim kesinlikle öneririm

    Comments
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2019-12-02 15:12:27

    thanks , funguje super mame psa a toto je bomba vecicka tolko chlpov co stale povysava

    Comments (2)
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2019-11-18 20:18:01

    Excelente producto pensé que era más ruidoso pero la aspiración es suave y el caminar también, muy conforme..

    Comments
    • Overall:
    • Price:
    • Quality:
    • Appearance:

    2020-01-24 12:21:55

    Ordered item was delivered in good shape 18 days after order was placed. I tried it and its fully operational. Mopping wasn't tried yet. In package wasn't reduction for EU adapter. Objednany tovar prisiel v poriadku 18 dni po zakupeni. Odskusany a plne funkcny. Mopovanie som este nevyskusal. V baleni nebola redukcia na EU adapter.

    Comments
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19  

You might be interested in

Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon