Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
Hunsnake 18/05/2021
Sértetlen csomagolás. Gyors szállítás. Blitzwolf quality. A lámpáról :anyaghasznalat rendben van. Külsőre is megfelel a mai elvárásoknak. Wifi, Bluetooth. Több mint jó. Fel szerelése a falra 5 perc és semmi nehézségbe nem ütközik. Fény ereje egy 4x5 méteres szobába tökéletes. Rengeteg beállítási lehetőség. Nem vagyok elfogult de ezt a blitzwolf terméket is csak ajánlani tudom. Remek termék!!
15
Comments (6)
Submit
 • varjuandras szia! milyen Bluetooth vezérlőt használsz? köszönöm

  Reply 26/12/2021
 • bandeah Szia, elvileg áram alá helyezve valahogyan villogtatni kellene a lámpát? wifi, bluetooth nem látja, távirányító meg nincs hozzá. Valamit kihagynék?

  Reply 20/01/2022
 • Hunsnake szia! én applikációval irányítom a blitzwolf appal.ott azon belül a plusz jel a jobb felső sarokban.ott a világítás azon belül a mennyezeti lámpa és ott a ble+wifit kell választani.es úgy lehet párosítani a telefont és a lámpát

  Reply 23/01/2022
 • Hunsnake @varjuandras Szia! Nem Bluetooth on keresztül használom. Hanem wifin keresztül. Az applikácioval

  Reply 23/01/2022
 • fenk88 Hello!
  Arra lennék kívancsi, ha a villanykapcsolóval kapcsolom le (áramtalanítom), akkor megjegyzi az lekapcsoláskori beállítást, vagy újra be kell állítgatni?

  Reply 20/10/2022
 • Hunsnake Üdv. Igen meg jegyzi. Ugyan azon a beállításon marad. Még áram szünet után is.

  Reply 03/11/2022
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon