Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
ZoleeVac 2020-08-03 14:27:42
Elég jó, de kell hozzá egy normális konzol, mert nem lehet eléggé a ház falával párhuzamosan fordítani. Persze a képminőség nem profi és éjszaka se ad nappali fényt, ahogy a reklámfotón. Ház utca felőli oldalát figyelve 10 nap alatt merült le ( pedig nem egy forgalmas főútvonal mellett van, hanem egy csendes mellékutcában. A humán detektálás se mindig megy, és azt se tudom beállítani, hogy csak emberi jelenlétre reagáljon. És sajnos nem vesz fel minden mozgást, a felvétel is viszonylag későn kapcsol be mozgás esetén. Szerencsére sikerült fél áras akcióban megvenni. A téli fagyban nem tudom, az akksik hogy fognak teljesíteni, kár, hogy nem cserélhetők.
17
Comments (8)
Submit
 • loriliptai Épp ezt néztem ki én is.
  Az akksi elég aggasztó... Írsz esetleg egy kommentet, hogy a feltöltés után mennyit bírt?

  Reply 2020-08-04 07:15:28
 • illesgeri Ha véletlen olvasnád, én a telepitessel nem boldogulok. Gateway rendben, de az "add camera" vegig fut 100%ig de nem talál semmit. 2kameranal is, kék led vilagit és nemigazán tudok rajta bármit állítani. Ha esetleg lenne valami tanács szívesen fogadom.

  Reply 2020-08-09 23:23:30
 • ZoleeVac Ilesgeri: részetekről a kamerát, nyomd a bekapcsoló gombját 7 másodpercig, majd utána párosítsd.
  Fenti véleményhez kiegészítés: kb 1 hónap alatt a 4 kamerámból 2 nem működik, vagyis néhány óra/nap után megszűnik a kapcsolat a GW-jel, max ki/bekapcs ill reset és újra párosítás után megy egy darabig, miután szétcsatlakoztak, rohamosan merül egyébként a kamera. Most 2 működik, 9-10 nap után 90%-on állnak. A másik kettő árát visszautalták/utalják.

  Reply 2020-08-18 17:07:20
 • ZoleeVac kamerát reseteld: nyomd 7 másodpercig a bekapcs gombot és utána parosítsd

  Reply 2020-08-18 17:08:24
 • BG413241525 Sziasztok! A falikonzol nevét, típusát megírnád? Köszi!

  Reply 2020-08-25 01:46:03
 • MazdasNorbi Hali! Örülök, hogy itt "eredeti" magyar szót is olvasni. :) Nos, nemrég majdnem féláron én is beszereztem, de csak félig váltotta be a reményeimet. Hobby célra végülis jó, de semmi komolyra nem való...

  Valahogy nem megy normálisan az applikációban sem a figyelmeztetés, hogy mozgás van. Van, hogy percekkel, vagy akár órákkal, vagy napokkal később jelenik meg pár riasztás...

  Ez a lecsatlakozás, stb. bizonytalanság néha nálam is előfordult. Ahogy megfigyeltem, főképp akkor van baj és újra kell tanítani ilyenkor a kütyüket egymással, ha a GW-nek elmegy a tápja, pl. áramszünet, vagy ilyesmi miatt.

  Illetve úgy vettem észre, jól elb.arintották az akku dolgot is, mert legalább csinálhatna egy olyat a rendszer, hogy mielőtt érezné, hogy na most kakukk lesz, utolsó erejéből küld egy vészjelet a GW-nek, hogy na figyusztok, de ez a kamera most lemerült... de nem, mert az égvilágon semmi, lóf. üzenet vagy értesítés nem jön róla. Nézegesse a delikvens napi szinten, hogy na hogy áll az akku?!

  Szóval kicsit nonszensz dolgot. Jó, persze ilyen áron mit várjon az ember, nade kik reszelnek olyan szoftvereket össze, amiknek a funkciói csak hébe-hóba működnek? Óvodások? Vagy nem volt pénz tesztcsapatra?

  Azért sajnálom csak, mert maga a koncepció tök jó is lehetne, és még a termékek kinézete se egy utolsó utáni kókány... tehát a lényeg: akár még jó is lehetne, jóval jobb, csak akarniuk kellett volna.

  Reply 2020-10-12 14:33:36
 • hedi07 szia, a konzol neve típusa engem is nagyon érdekelne, köszi

  Reply 2020-10-18 00:36:30
 • Wolfpeter28 Sziasztok!
  Nálam is teljesít egy szolgálatot, szintén féláras vásárból kB 2 hónapja. Eddig nálam minden ment simán, lecsatlakozás is csak egyszer volt az is áramszünet után. Nálam az alkalmazás küldi a jelzést, ha akku merül folyamatosan, valószínűleg nálatok az lehet a baj, hogy a telefonon a háttérben nem fut. Állítsd be a telefonon, hogy fusson háttérben (jelentősen nem merül jobban a telefon tőle) és fogsz kapni értesítést.
  Az akkut eddig 3x töltöttem, kB 3-4 hetet bír, nem forgalmas utcát, parkolót figyel. A rögzítés nálam is sokszor késik, de úgy vettem észre, az utolsó töltés óta egész jó.

  Reply 2020-10-23 00:46:41
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon