Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
misoka 21/11/2023
A tablet sajnos sokkal gyengébben szerepelt a vártnál. Normál használat mellett 2.5- 3 óra alatt lemerül. Streaming filmnézésre vettem (Disney, Skyshowtime) a letöltött filmeket offline módban szerettem volna megtekinteni. Különböző hibakódokat adott, nem játszotta le. Az appok többszöri újratelepítése, a tablet gyári állapotba való visszaállítása sem oldotta meg a problémát. A régi 2Gb /16Gb tabletemet használom tovább! Apró gyermeki játékokra alkalmas.
0
Comments (2)
Submit
  • Banggood Tisztelt Ügyfelünk,Köszönjük visszajelzését, és nagyon sajnáljuk a vásárlása során okozott kellemetlenségeket, és várjuk a probléma megoldását.Már megkaptuk visszajelzését a rendeléssel kapcsolatban. Szeretnénk mindent megtenni, hogy a legjobb megoldásokat kínáljuk Önnek. Emiatt, ha kérdéseit még nem sikerült megválaszolni, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a következő linken keresztül: https://www.banggood.com/es/Contact-Us_hi111, és adjon meg további részleteket kérdésével kapcsolatban, hogy tudjuk a lehető leghamarabb erősítse meg az esetet és oldja meg hatékonyan.Mi pedig 24-48 órán belül válaszolunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk, miután megkaptuk az e-mailt.Üdvözlettel,Banggood csapat

    24/05/2024
  • sinkokovacslaszlo Szia.Erdeklene a velemenyed, kocsiban hasznalnam, terkepnek, podcast hallgatasra, esetleg kis social media. Kamera nem erdekel, akksi nem erdekel, be lenne dugva allandoan.
    Ami fontos, hogy azert a valtas az alkalmazasok kozott ne legyen tetves lassu. Mondjuk Google Maps, Telegram, FB k0zott lehessen valtani, gordulekenyen.
    A mostani Samsung tabletem az oruletbe kerget. Minden erintes 1-5 mp mire valami tortonik, neha tobb. A tizeneves Google Nexus tabletem jobban mukodott, mig elt.
    Megvehetem? Mert most nagyon olcson meg tudom itt venni.

    Reply 25/11/2023
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon