Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
kostas21051969 08/06/2022
Καταρχάς έρχεται σε πλαστική θήκη, πράγμα καλό για όσους ασχολούνται με μεραμέτια στο σπίτι και θέλουν τα εργαλεία τους ταξινομημένα. Οι υπόλοιποι απλά θα τον πετάξουμε στην εργαλειοθήκη και η θήκη του θα χρησιμεύσει κάπου αλλού. Για τον περτσιναδόρο τώρα... Κάθεται πολύ καλά στο χέρι μου, αν και λίγο πιο βαρύς από ότι θα περίμενε κάποιος, εμένα δεν με ενοχλεί, ίσα - ίσα. Έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στον σχεδιασμό και στις ενώσεις πάντως. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι αφού περτσινώσεις το καρφί μένει μέσα στον θάλαμο. Αυτό λύνεται ξεβιδωνοντας την ροδέλα και βιδώνοντας ώστε να πιεστούν και να ανοίξουν οι κοπτήρες. Μάλλον είναι κάτι σαν οδηγός. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι οι κοπτήρες. Εκεί δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει, πόσο θα κρατήσουν και αν θα βρω ανταλλακτικό όταν και όποτε χρειαστεί.
6
Comments (1)
Submit
  • kostas21051969 Και αφού τον δούλεψα αρκετά, να συμπληρώσω ότι υπάρχει ακόμα, δουλεύει, είναι καλή ποιότητα τελικά αλλά η εργονομία του, αυτή η καμπύλη στην λαβή, όταν έχεις κάμποσα περτσίνια για περτσίνωμα κουράζει. Με λίγα λόγια για ερασιτεχνική χρήση καλός είναι. Για επαγγελματική δεν νομίζω ότι κάνει.

    Reply 06/09/2022
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon